Cursuri formare și recalificare profesională autorizate ANC / Online & Offline
Caută
Close this search box.

Agent de securitate

Agentul de securitate controlează accesul şi asigură paza obiectivelor (ex.: sedii de instituţii publice, centre comerciale, hoteluri, depozite, parcuri etc.), împiedicând pătrunderea ilegală a persoanelor în perimetrul obiectivelor, furturile sau actele de violenţă, monitorizează obiectivul cu ajutorul camerelor de supraveghere video, asigură paza transporturilor de valori. La nevoie avertizează, somează, îndepartează sau imobilizează agresorii. Cursul se desfășoară pe baza Programei – cadru pentru calificarea “Agent de Securitate” – cod NC 5169.1.3 – elaborată cu consultarea furnizorilor de formare profesională, a organizațiilor patronale și a asociațiilor profesionale din domeniul securității private, aprobată de Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția de Ordine Publică.

Scopul și obiectivele cursului sunt de a permite cursanților să dobândească cunoștințe în scopul îndeplinirii ocupației de Agent de securitate.

Grupul țintă. Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să obţina calificarea „Agent de securitate”, cu vârsta minimă de 18 ani, apte din punct de vedere medical.

Competențe dobândite: 

1.Aplicarea prevederilor legale specifice activităţii agentului de securitate

2.Utilizarea mijloacelor din dotarea individuală şi a echipamentelor de securitate

3.Îndeplinirea consemnelor şi rezolvarea incidentelor de securitate

4.Completarea documentelor specifice serviciului de securitate privată

5.Aplicarea normelor de sănătate şi securitate în muncă

6.Respectarea normelor de protecţie a mediului

7.Comunicarea şi menţinerea relaţiilor de muncă în echipă

Programa de curs respectă Programa – cadru pentru calificarea “Agent de Securitate” – cod NC 5169.1.3 – elaborată cu consultarea furnizorilor de formare profesională, a organizațiilor patronale și a asociațiilor profesionale din domeniul securității private, aprobată de Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția de Ordine Publică.

Lector:

Dacă doriți să vă înscrieți sau mai multe informații despre curs, completați formularul următor:
sau ne puteți contacta: