Online & Offline / Cursuri formare și recalificare profesională autorizate ANC / Consultanță ISO

De ce un sistem de management / avantaje

Un sistem de management proiectat, implementat si certificat conform standardelor internationale ISO prezinta avantaje semnificative pentru orice organizatie din orice sector de activitate, intr-o piata in continua transformare si evolutie, conectata in permanenta la diversitatea concurentei si la asteptarile crescute ale clientilor. Menit sa sprijine hotararea de a avea o afacere de succes si durabila, un certificat ISO nu este nicidecum o simpla hartie care care sa se adauge birocratiei actuale. Un certificat ISO reprezinta un set determinat de actiuni, care ia in considerare toate aspectele activitatii unei companii, de la calitatea produselor si serviciilor furnizate, la siguranta mediului sau a alimentelor la protectia si siguranta personalului la disponibilitatea tehnica a echipamentelor si utilajelor implicate in procesele de productie. El este dovada faptului ca sistemul de management si politica interna a unei companii indeplinesc standarde internationale, iar calitatea serviciilor si produselor furnizate nu se mai pune la indoiala, este de la sine inteleasa.

Printre avantajele semnificative ale unui sistem de management proiectat si implementat conform standardelor ISO, mai amintim:

  • Proiectarea unui sistem de management personalizat nevoilor unei organizatii si imbunatatirea continua a acestuia
  • Cresterea eficientei si eficacitatii afacerii dumneavoastra.
  • Castigarea increderii partenerilor, atat pe piata interna cat si pe piata internationala
  • Cresterea satisfactiei clientilor
  • Diversificarea oportunitatilor de dezvoltare a afacerii dumneavoastra
  • Cresterea constanta a profitului prin sporirea numarului de clienti si imbunatatirea proceselor
  • Calificarea superioara a personalului
  • Calificarea superioara a personalului
  • Asigurarea cunoasterii si respectarii cerintelor legale in vigoare aplicabile afacerii dumneavoastra
  • Evitarea erorilor in locul corectarii lor etc.

Daca vrei sa implementezi sisteme de management, principii si cultura organizationala, atunci alege langa tine oameni angajati in cultura manageriala, alege ATVA SRL. Cultura manageriala intr-o organizatie ne face sa intelegem abordarea simultana, nu simulata, a celor doua elemente: eficacitate si eficienta. Acesta este motivul pentru care ATVA SRL a proiectat si lansat cele mai accesibile programe de consultanta ISO, in care utilizam la maximum toate posibilitatile de comunicare astfel incat clientii nostri sa fie multumiti.

Lector:

Dacă doriți să vă înscrieți sau mai multe informații despre curs, completați formularul următor:
sau ne puteți contacta: