Online & Offline / Cursuri formare și recalificare profesională autorizate ANC / Consultanță ISO

FSC / BRC

Certificarea conform Schemei FSSC 22000: ISO 22000:2005 + ISO TS 22002-1:2009 (pentru produse alimentare) sau ISO 22000:2005 + ISO TS 22002-4: 2013 (pentru ambalaje alimentare) este destinată producătorilor de produse alimentare, de ambalaje destinate filierei agroalimentare și lanțurilor de producție și distribuție alimentară.

Beneficiile certificării sistemului de management al siguranței alimentului:
• Furnizarea de produse finale sigure pentru consum
• Demonstrarea conformității cu cerințele agreate mutual de clienți în legatură cu siguranța alimentelor
• Conformitatea cu cerințele aplicabile ale autorității de reglementare în ceea ce privește siguranța alimentelor
• Eficientizarea comunicării cu clienții și celelalte părți interesate de-a lungul lanțului alimentar
• Demonstrarea respectării propriilor politici de siguranță a alimentelor.

Lector:

Dacă doriți să vă înscrieți sau mai multe informații despre curs, completați formularul următor:
sau ne puteți contacta: