Cursuri formare și recalificare profesională autorizate ANC / Online & Offline
Caută
Close this search box.

Radioprotecție industrie (O singură specializare / două specializări)

Cursul RADIOPROTECȚIE ÎN DOMENIUL INDUSTRIAL  este avizat de Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN) și se desfășoară în conformitate cu Normele CNCAN privind eliberarea permiselor de exercitare a activităților nucleare și desemnarea experților acreditați în protecție radiologică.

Grupul țintă îl reprezintă personalul cu studii medii și/sau superioare care desfășoară activități în domeniul industrial / nuclear, în vederea obținerii permisului de exercitare.

Scopul și obiectivele cursului sunt de a dobândi cunoștințele necesare pentru obținerea/prelungirea permiselor de exercitare nivel 1 și 2, necesare desfășurării în siguranță a activităților ce implică utilizarea unor echipamente radiologice.

Competențele dobândite în urma absolvirii cursului sunt: cunoașterea teoretică și practică a elementelor de radioprotecție și legislație aplicabile în practică pe care urmează să o desfășoare și să demonstreze că știu să utilizeze instalațiile cu surse de radiații, echipamentul de radioprotecție și aparatura de control dozimetric specifică practicii/activității pe care o desfășoară.

Programa de curs are un număr de 32 de ore și este realizată în conformitate cu prevederile Normelor CNCAN.

Cursul se organizează atât în Pitești cât și în alte localități cu condiția formării unei grupe de minim 12 persoane și este deschis celor cu studii medii și/sau superioare. Certificatul obținut are o valabilitate de 5 ani și este necesar pentru obținerea/prelungirea permiselor de exercitare nivel 1 și 2.

Relații la “SOLICITĂ OFERTA” sau la adresele de mail: training@atva.ro sau cursuri@atva.ro.

Lector:

Dacă doriți să vă înscrieți sau mai multe informații despre curs, completați formularul următor:
sau ne puteți contacta: