Online & Offline / Cursuri formare și recalificare profesională autorizate ANC / Consultanță ISO

Despre noi

Implementam intotdeauna in serviciile noastre cele mai noi tendinte ale pietei de consultanta & training de la nivel international si le adaptam la specificul si nevoile clientilor nostri. 

Cine suntem?

Una dintre cele mai cunoscute companii de consultanta ISO si Training din Romania cu sediul in Pitesti.

About Us Image

ATVA în cifre:

  • peste 25 ani de experienta în consultanta & training la nivel national si international si în dezvoltarea de programe de leadership personalizate
  • 3 consultanti recunoscuti la nivel international
  • 10 traineri care lucreaza permanent la dezvoltarea si îmbunatatirea serviciilor
  • peste 3.000 de absolventi
  • peste 500 de firme certificate sub consultanta noastra
  • parteneriate cu companii de top din Europa
  • parteneriate cu universitati de renume din Romania
Experiență si profesionalism

din 1991

"It is impossible for a man to learn what he thinks he already knows."

Suntem o companie ce activeaza de 25 ani, respectiv din anul 1991 pe piata de consultanta & training din Romania iar obiectivul nostru a fost si este in continuare sa crestem permanent, inclusiv prin clientii nostri.

Fidela unei traditii pe care s-a straduit sa o cladeasca inca de la infiintare, trecand peste limbajul sec al cifrelor care ascund in spatele lor o munca titanica si plecand de la principiul – ATVA profesionalizeaza valoarea – SC ATVA SRL Pitesti a reusit in scurt timp sa se afirme pe piata cu 2 activitati importante: ecologie – depoluari industriale de ape si soluri (reprezentanta ECOSYNERGIE FRANCE SA) si import si comercializare piese auto (reprezentanta unor firme producatoare de mare prestigiu international cum ar fi SACHS FRANTA, PERFECT CIRCLE FRANTA, NB COJINETES DE FRICCION SPANIA, ROULUNDS DANEMARCA, POLENGHI ITALIA, WIX FILTRON POLONIA, HFS ITALIA, etc.

Incepand cu anul 2001 compania noastra si-a extins obiectul de activitate in urmatoarele domenii:

  • consultanta in sisteme de management
  • cursuri de specializare/perfectionare (autorizate de ANC, de CNCAN, de Ministerul Sanatatii)
Learn From Industry Leaders

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Learn at Your Own Pace

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Professional Certification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Experiență si profesionalism

din 1991

Echipa ATVA se caracterizeaza prin diversitatea experientelor si abordarilor, ceea ce asigura valoarea si calitatea serviciilor pe care le oferim.

Suntem convinsi ca adevaratele parteneriate sunt cele bazate pe incredere si respect reciproc precum si pe identificarea si satisfacerea cerintelor. Acesta este motivul pentru care, in calatoria noastra, suntem intr-o permanenta dezvoltare si in fiecare an am demonstrat ca am devenit parteneri de incredere pentru clientii nostri.

Compania noastra isi desfasoara activitatea atat in sediul propriu din Pitesti, dotat cu sali de curs foarte bine dotate dar si pe teritoariul Romaniei, la sediul clientilor nostri, avand foarte bine dezvoltata aceasta calitate de mobilitate indiferent de zona.

Prin competenta si excelenta trainerilor si consultantilor nostri, certificati atat la nivel national cat si la nivel international, cu experienta atat interna cat si externa, asiguram permanent un parteneriat viabil si incununat de realizari si succese de ambele parti.

Ca dezvoltator de programe de consultanta si training, cream programe cu un grad mare de aplicabilitate, utilizand know-how-ul acumulat în cei peste 24 de ani de existenta si un mix perfect între teorie si sesiuni practice.

Programele de învatare sunt construite folosind stiintele comportamentale aplicate si metodologia e-learning atat online cat si offline. Misiunea companiei noastre este de a oferi competente la standarde de excelente.

Ingredientele pe care ne bazam sunt: optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor. Pentru aceasta, folosim stiintele comportamentale aplicate prin metoda experentiala de formare a adultilor.

Valorificam creativitarea consultantilor si trainerilor nostri si inovam permanent. Astfel, activitatile noastre reprezinta servicii originale construite pornind de la analiza nevoilor de dezvoltare personala si profesionala identificate în rândul profesionistilor care activeaza pe piata din România